Григоријев сајт „Саборник“ који води и уређује Никола Станковић, дечко од поверења владике Григорија и Максима а који је до недавно радио на ТВ Храм одакле је избачен, објавио је текст под насловом „Блиц стопирао интервју са владиком Григоријем“.

Текст је на Саборнику почињао реченицом: „Човек чија се реч поштује, цени и уважава у целом свету доживео је да му угледни „независни“ дневни лист у недељном броју не објави интервју планиран на три стране“…Убрзо након објављивања текст је повучен, тј уклоњен са сајта.

Истим тим речима започиње и текст на Ђиласовом сајту Директно. Тачније цео текст је, уз незнатне измене, постављен на Ђиласов сајт Директно. Чак је „потписан“ као власништво сајта Директно.

Очигледно није постојала добра координација између уредништва ова два сајта, или је могуће да су исти уредници на оба сајта, па је процењено да ће већу тежину имати ако се тај хвалоспев о Григорију „чија се реч поштује, цени и уважава у целом свету“ и уједно жалопојка што им је Блиц отаказао дугогодишњу сарадњу, постави на Ђиласов сајт Директно који је више читан.

Проблем је само што интернет све памти, па је тако остала веб архива сајта Саборник са истоветним текстом.

Блиска сарадња владике Григорија са Ђиласом на овај начин је и документована.

https://www.sabornik.net/%d0%b1%d0%bb%d0%b8%d1%86-%d1%81%d1%82%d0%be%d0%bf%d0%b8%d1%80%d0%b0%d0%be-%d0%b8%d0%bd%d1%82%d0%b5%d1%80%d0%b2%d1%98%d1%83-%d1%81%d0%b0-%d0%b2%d0%bb%d0%b0%d0%b4%d0%b8%d0%ba%d0%be%d0%bc-%d0%b3/?fbclid=IwAR3e8_naRkwyFbG9XmckfIATXkFrO_UqCVNIy34IjZXJZEt8PYDBwuOxYR0

Да ли је ово још један знак да ће владика Григорије ускоро скинути мантију, везати кравату и званично ући у политику?

Верујем.блог

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s